Vi fyller 30 år som klubb i år – og det markerer vi med en helt fantastisk treningsuke fra 9. til 15. september, hvor instruktørene kommer helt fra Japan for å dele sin kunnskap med oss.
Treningen i klubben er denne uken prioritert for seniorene og de høyest graderte juniorene, som vi regner med vil ha stort utbytte av å delta. Senere i høst vil vi ha et eget jubileumsarrangement for juniorene.

Instruktørene som har treningene hos oss i klubben denne uken er:
• Ogura sensei 8 dan JKA – fra Honbu dojo i Japan (standing director, general manager of foreign affairs division)
• Larsen sensei 7 dan JKA – sjefsinstruktør i JKA Norway
• Mai Shiina sensei 4 dan JKA – fra Honbu dojo i Japan, regjerende verdensmester i kumite
• og selvsagt også vår egen Sæle sensei 6 dan JKA, grunnlegger og hovedinstruktør Lyderhorn Karateklubb

Mandag, tirsdag og onsdag er treningstiden fra kl. 18.00 til 20.30. To økter med et kvarters pause imellom. Trening for alle seniorer og brunbelte-juniorer:

Torsdag er det treningsfri for alle utenom svartbeltene som har meldt seg på til svartbeltesamlingen med Ogura sensei og Mai Shiina sensei. Det blir to økter, med treningstid fra kl. 17.30 til 20.30. Vi får da også besøk av svartbelter fra de andre JKA-klubbene i Bergen. 

Fredag, lørdag og søndag er det trening i Fyllingsdalshallen for de som har meldt seg på til Jubileumsgasshukuen. Her kommer også mange deltakere fra andre klubber.

I tillegg til de andre senseiene får vi på gasshukuen også gleden av å ha Ohta sensei 7 dan JKA fra England med oss som instruktør. Han var med da vi feiret vårt 10- og 20-års-jubileum, så nå kan vi si det er tradisjon at han er med på våre jubileer 🙂

Vi ber i denne sammenheng alle om å ta med seg kake til kiosken/kafèen som vi skal ha på arrangementet. Har du anledning til å være med som frivillig (dugnad i kiosk og i hallen), ber vi deg om å skrive deg på oversikten som ligger i klubben. Tusen takk til alle som hjelper!

Her er link til påmelding dersom du ikke har rukket det ennå:
 påmelding Jubileumsgasshuku

OBS: For JUNIORENE (utenom brunbeltene) er det kun trening på tirsdag denne uken, fra kl. 17.00 til 17.45. 
Treningen vil foregå utendørs, så alle må ha på joggesko denne ettermiddagen. Frammøte i klubben.