Jubileumsuken vår er nå over og vi vil takke alle som har vært med på feiringen av Lyderhorn Karateklubbs 30års-jubileum og Fusa Karateklubbs 20års-jubileum.

Den største takken går til Helge Sæle sensei 6 dan JKA og Eirik Nordbø sensei 4 dan JKA, som begge har vært hovedinstruktør i klubbene gjennom alle år. Osu!

Takk også til våre tilreisende instruktører denne uken: Ogura sensei 8 dan JKA general manager i honbu dojo i Japan, Mai Shiina sensei 4 dan JKA fra honbu dojo i Japan, Ohta sensei 7 dan JKA sjefsinstruktør i JKA England og Larsen sensei 7 dan JKA sjefsinstruktør JKA Norway.

Videre må vi takke alle karate-ka i klubbene våre, og alle andre gjester som har vært med på treningene og arrangementene denne uken, både i dojoen i klubbene og på Jubileumsgasshukuen i Fyllingsdalshallen.

Takk for all støtte til arrangementet og alle gaver vi har mottatt i forbindelse med jubileumet: fra Advokatfirmaet PwC AS, Skåtun VVS AS, Lerøy AS, JKA Norway, Kampsportforbundet, Fusa Karateklubb, Bjørgvin Karateklubb, Fjell Karateklubb, Ågotnes Karateklubb, Motho A/S og Lions.

En veldig stor takk går til alle som har bidratt på dugnaden med å få alt i stand, medlemmer, foreldre, barn, ektefeller og partnere – sammen har vi klart det!

Flere bilder fra uken og helgen finnes også i Jubileumsalbumet på Facebook.

Osu!