JULETREFEST for de minste – tirsdag 3. desember
Lyderhorn Karateklubb har gleden av å invitere klubbens yngste medlemmer (fra juniorpartiene og Lek & Koordinasjon) til juletrefest. Småsøsken og foreldre er også velkommen til å delta. Vi skal være i klubben. Juletrefesten begynner kl. 17.30 og vi beregner å være ferdige til kl. 19.30.

Det blir servering av pølser og brus, kaffe og kake. Vi skal ha leker og moro – og kanskje kommer nissen også? For de voksne blir det “gjett-vekten-konkurranse”, hvor den som tipper nærmest rett vinner det vi skal gjette vekten på. Ta på finklær og bli med på en hyggelig avslutning av sesongen! Egenandelen for juletrefesten er kr. 30,- pr barn.
Alle som vil være med må melde seg på innen 26. november. Bruk påmeldingslinken her: påmelding juletrefest

– – – 

Torsdag 5. desember inviteres ungdommene til SPILLKVELD i klubben, fra kl. 18.00. Vi serverer brus og pizza.
Vil du være med må du melde deg på innen 1. desember. Bruk påmeldingslinken her: påmelding spillkveld

– – – 

JULEBORD for seniorene. Tradisjonen tro inviterer vi våre voksne medlemmer til julebord, som i år er på lørdag 30. november.

Vi serverer deilig julemat og alkoholfri drikke, det blir taler og underholdning – og vi får kanskje svinge litt på dansefoten også. Ønsker man å ta med annen drikke til eget konsum kan man gjøre det. Julebordet skal være i klubben, og begynner kl. 19.00. Egenandelen for julebordet er kr. 150 pr person. Ledsagere ønskes også velkommen 🙂

Bruk påmeldingslinken her, innen 25. november: påmelding senior julebord