FRIVILLIGE
I år er det Lyderhorn Karateklubb som er arrangør , og vi trenger frivillige til mange forskjellige oppgaver, både til bakst, kiosk, rigging, sekretariat osv. Kan DU hjelpe? Klikk på linken for å lese mer, og for å melde deg som frivilligHER.

DELTAKERE
JKA CUP arrangeres i Fyllingsdalen idrettshall, og er for utøvere fra og med gult belte, fra 7 år og eldre. Påmeldingsfrist for deltakere er senest 30. januar 2020. Klubben betaler deltakeravgiften for våre utøvere.

Timeplan:
• Seniorer 17 år og eldre starter kl 10.00
• Juniorer starter kl 12.00.
Frammøte i hallen er 40 minutter før stevnestart

Trekningen blir offentliggjort på www.jkanorway.no i uken før stevnet foregår. På denne hjemmesiden finner man også reglementet og oversikt over de forskjellige deltakerklassene.

For å melde deg på, trykk på linken HER.